Mingelshow

Mingelshow består av Heming Kulø från Oslo & Pia Berg från Stockholm. De bor i Stockholm och har tillsammans genom många år framfört show på tusentals av olika arrangemanger inom- och utomlands. Med sprudlande energi framför de glädjande underhållning: Mingel, humor, acapella sång, pantomim och slapstick i fantastiska maskeringar och färgrika kostymer.

“Vi förgyller, vi förtrollar, vi förför!”

Mer info:
www.mingelshow.com

Välkomstshow

Vem vill inte ha en kunglig välkomst? Den här fascinerande och eleganta pantomimshowen har förtrollat de kungliga. På franska önskade Pia H.M. Drottning Silvia hjärtligt välkommen med en ros från den Mekaniska Barockdockan i närvaro av 1000 andra gäster från hela världen.

Hovmästaren Bjarne

Han charmerar alla med sitt härliga kroppsskådespel. Han spexar och dansar och är kramgod mot alla. Bjarne säger ingenting men kroppen säger allt!

Madame Von Rouge

“Willkommen, Bien venue, Welcome…” Glamourös och förförisk tar hon med dig in i cabareéns färgrika värld. Minglande sjunger hon på franska och engelska. Du får en teatralisk känsla av Broadway och Moulin Rouge.

Fru Fisefin

Den här underbara fest glada damen älskar när det bjuds till fest. Hon minglar runt och får alla på gott humör med sina roliga spex.

Fru Blom

Med vackra klassiska sommar visor, sjunger hon sommaren in i allas hjärtan. Från sin fantastiska blommiga kjol överräcker hon rosor till sin publik medan hon dansande minglar runt.

Sjungande Tårtan

”Congratulations and celebrations…” Rosalita Marsipan bjuder upp till allsång på festen. Alla jubilanter förtjänar en sån fantastisk hyllning. Behöver vi säga mer?

Pia med den magiska Robotdockan

Är det en docka eller en människa? När en man och en kvinna blir uppbjudna att pröva att styra dockan på scenen – då händer det oväntade! Skratten rungar. Det här är ett underbart publikfrieri och en magisk föreställning.

Senorita Tropicana

”Hola!” En exotisk upplevelse för alla sinnen. Vad med tropisk frukt till välkomstdrinken? Dansande svänger hon runt till sin spanska sång. Det blir hett, det blir lustfyllt, det blir Rio! “Hola!”

Isdrottningen

Det går ett sus i publiken av beundran när hon kommer svävande fram i sin sagolika kostym. Sjungande de mest klassiska julsånger på svenska och engelska, så stiger en magisk och högtidlig julstämning fram.

Komiska Pepparkaksgubben

Någon måste vara den skojiga pepparkaksgubben. Det råkar vara jag :-) Med min unika dans och mitt humoristiska språk får jag alla på extra gott julhumör.