Alexx Alexxander

Jätte-Succéen från Norge!

Förförande magisk!
Illusionisten Alexx Alexxander är finalisten från Norska Talanger 2010 som alla fortfarande pratar om!

Han är Norges största Magiker som tillhör det absolut översta skiktet av illusionister, inte bara i Norge, utan i hela Norden! Han har i flera år turnerat och rest hela Norge runt med sina spektakulära shower och utbrytarstunt. Han har fått Slottsfjelltårnet i Norges äldsta by till att försvinna i direktsänd TV för över 300 000 tittare.

Alexx har också utmanat självaste utbrytarkungen Harry Houdini då han iförd tvångströja hängde upp och ner i fötterna 20 meter över marken i ett brinnande rep i direktsändning i Norska TV2. 2011 lanserade han sin egen serie: ILLUSIONS på VG-TV med över 1,3 miljoner visningar. Hösten 2011 satte han upp sin Egen Show på berömda Edderkoppen Teater i Oslo och spelade föreställningen A Night of Illusions för utsålda hus under två månader. 2012 lanserades Säsong 2 av ILLUSIONS och skrevs in i Norska historieböckerna med hela 2 miljoner visningar.

Flera av Alexx mest våghalsiga stunts kommer nu till Sverige, det kommer garanterat ge dig rysningar på ryggen!

Håll utkik efter ILLUSIONS på Aftonbladet-TV, Sverige-Premiär Tisdag 23 Okt.

Önskar Ni en upplevelse utöver det vanliga och en magisk afton som förtrollar er länge, boka ILLUSIONS med Alexx Alexxander – Magi som berör!

Mer info:
www.alexx.no
www.facebook.com/alexxalexxanderofficial

Fler videoklipp:
Alexx TV-serie ILLUSIONS på norska VG TV
Alexx premiär i Stockholm
AFTONBLADET (smakprov inför WebbTV-show)
AFTONBLADET (Avsnitt 1, säsong 1)